Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Turku/Pääskyvuoren kotihoito

Haemme sairaanhoitajaa Pääskyvuoren kotihoitoon

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimien sairaanhoidon asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kotihoidossa sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja hänellä on oikeus sekä kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä. Sairaanhoitaja on avainasemassa asiakkaan hoidon nivelvaiheissa: asiakassuhteiden aloitus, sairaalasta kotiutuvien asiakkaiden hoidon varmistaminen sekä moninainen yhteistyö eri toimijoiden kanssa on kiinteä osa sairaanhoitajan päivittäistä työtä. Päivät kotihoidossa ovat vaihtelevia ja monipuolisia.

Eduksi luetaan suoritettu LOVe sekä RAI-tuntemus.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.