Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Resurssipooli

Hei sinä innokas ja monipuolisia työpäiviä kaipaava sairaanhoitaja, tule meille töihin kotihoidon Resurssipooliin Turkuun! Haemme tiimiin sitoutuvaa sairaanhoitajaa, joka haluaa syventää omia ammatillisia taitojaan sairaanhoitajana.

Resurssipoolin sairaanhoitaja työskentelee arkiaamuisin sekä osallistuu harvakseltaan kotihoidon päivystystoimintaan. Työ on vaihteleva ja joka päivä kohtaat uusia ihmisiä. Kotihoidossa on 22 kotihoitoaluetta ja Resurssipoolin sairaanhoitajat työskentelevät näissä jokaisessa.

Kotihoidossa sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja hänellä on oikeus sekä kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä. Sairaanhoitaja on moniammatillisen työryhmän aktiivinen jäsen. Tehtävänkuvassa korostuvat myös vaativat hoitotyön ammattitehtävät sekä muun henkilökunnan perehdytys, neuvonta ja osaamisen varmentaminen. Uusien asiakassuhteiden aloitus, sairaalasta kotiutuvien asiakkaiden hoidon varmistaminen sekä moninainen yhteistyö eri toimijoiden kanssa on kiinteä osa sairaanhoitajan päivittäistä työtä. Asiakastyössä korostuu myös hoitotyön arviointi ja arvioinnin perusteella tehtävien muutosten toteuttaminen asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Ajantasainen palvelu- ja hoitosuunnitelma on olennainen osa onnistunutta asiakastyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Resurssipoolin työssä tarvitset omaa autoa.

Vaikka työ on itsenäistä, sitä ei tehdä yksin. Saat perehdytyksen työhön työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kotihoidon työhön, mielenkiintoisen työkokonaisuuden sekä henkilökohtaiset työvälineet.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.