Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Pöytyä/kotihoito

Sairaanhoitaja, pidätkö monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä?

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Pöytyän kunnan alueelle kotihoitoon. Etsimme joukkoomme Sinua, joka haluat tarjota kotiin vietäviä palveluja suurella sydämellä ja laadukkaasti, asiakkaidemme parhaaksi. Pöytyän kotihoidossa on kolme eri tiimiä: Riihikoski, Kyrö ja Yläne. Tämä ilmoitus koskee Riihikosken tiimiä, mutta voimme yhdessä keskustella, missä tiimissä tai tiimeissä juuri Sinun olisi paras työskennellä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavaa ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä itsenäiseen päätöksentekoon. Työssämme tärkeää on myös asiakkaidemme voimavarojen ja osallisuuden tukeminen sekä kuntoutus. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluvat mm. päivittäisten lääkärin määräysten toteuttaminen, asiakkaiden sairaanhoidollinen vastuu yhdessä lääkärin kanssa ja sairaanhoidollisen osaamisen jakaminen työyhteisössä. Tavoitteena on mahdollistaa ja tukea asiakkaan turvallista kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään sekä ennaltaehkäistä ja havaita terveydentilassa tapahtuvia muutoksia mahdollisimman varhain.

Työ kotihoidossa on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Työ on asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoito- ja hoivatyötä. Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika ja työvuorosuunnittelussa toteutetaan autonomista työvuorosuunnittelua. Sairaanhoitajan työaika keskittyy meillä pääasiassa arkiaamuvuoroihin.

Käytössämme on LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä. LOVe-suoritukset, kokemuksen vanhustyöstä, RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot luemme eduksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän kannalta välttämättömiä.

Meiltä saat kattavan perehdytyksen työn aloittamiseen.

Tervetuloa töihin Pöytyälle!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.