Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Portsa 3, tilapäishoito

Haemme sairaanhoitajaa Portsakodin tilapäishoidon yksikköön Turkuun.

Yksikössä on monisairaita ja päivittäisissä toiminnoissaan paljon apua tarvitsevia vanhuksia. Toiminta on asukaslähtöistä ja virikkeellistä. Tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen sekä kotona asumisen tukeminen mahdollisimman pitkään. Työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja edistetään oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään ja itseään sekä hoitoon koskevaan päätöksen tekoon. Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä.

Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä. Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden lääkehoidon toteutuksesta ja hänellä on vastuu hoitotyöstä ja asukkaiden sairaanhoitoon liittyvistä asioista. Sairaanhoitaja on moniammatillisen hoitotiimin vastuuhenkilö. Opiskelijoiden ohjaus kuuluu myös sairaanhoitajan tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta.
Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä.

Tarjoamme sinulle iloisen sekä avoimen ilmapiirin työtäsi tukemaan. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on pitkäjänteisyyttä ja ymmärrystä vanhustyöhön. Ammattilaisena osaat yhdistää oman asiantuntemuksesi ja kollegojesi osaamisen, mutta teet tarvittaessa päätöksiä myös itsenäisesti. Toimit joustavasti tiimissä ja sinulla on halu sitoutua organisaation tavoitteisiin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Yksikkö siirtyy 1.1.2023 osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta.