Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Paraisten terveyskeskus

Hei, tule mukaan meidän tiimiimme sairaanhoitajaksi Paraisten terveyskeskukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Keskeiset työtehtävät koostuvat terveyskeskuksen monipuolisista työtehtävistä. Niihin sisältyy muun muassa sairaanhoitajan tehtävät ajanvarausvastaanotolla, päivystysvastaanotolla ja kiireettömässä hoidossa sekä hoidontarpeenarviointi puhelimessa tai vastaanotolla. Annamme sinulle hyvän perehdytyksen ja emme jätä sinua yksin, ja meillä kaikki auttavat kaikkia.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen terveysasemalla työskentelystä. Laadukkaan terveydenhoitotyön toteuttaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakastyössä että tiimityöskentelyssä. Toivomme, että sinulla on hyvät kliiniset valmiudet ja suhtaudut positiivisesti kehittämistyöhön. Sinulla on mielellään LOVe voimassa.

Lämpimästi tervetuloa töihin Paraisille!

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Tehtävän hoitaminen edellyttää riittävää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja antavat
Osastonhoitaja Janette Sundqvist puh. 0404885503 ja
Suvi Simelius-Nieminen, avoterveydenhuollon ylihoitaja, puh. 0408210606
Voit tarvittaessa laittaa tekstiviestin niin soitamme takaisin.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.