Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Paimio Tk-sairaalaosasto

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituisiin toimiin Paimion vuodeosastolle.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden toteuttaa koulutustasi vastaavaa hoitotyötä sekä työyhteisön, jossa autetaan ja kannustetaan työkavereita. Tuemme työhön perehtymisessä ja arvostamme uusia ajatuksia ja ideoita. Teemme osastolla tiiviisti moniammatillista tiimityötä ja potilaita hoidetaan yksilölähtöisesti. Työyhteisön ilmapiiri on avoin ja mukava. Työtehtäviin kuuluu potilaiden perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä, esim. lääkehoito, haavahoito, kuntoutus jne.

Osastolla hoidetaan yleislääkäritasoista hoitoa ja kuntoutusta saavia potilaita eri lääketieteen aloilta, tarjoamme myös saattohoitoa. Potilaspaikkoja on 25 ja keskimääräinen hoitoaika on 10 vrk.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Toivomme Sinulta innokkuutta kehittyä ammatissasi, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (LOVe) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työsuhteessa on 6 kk koeaika.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.