Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja neurokirurgia vuodeosastolla, Turku

Hei sairaanhoitaja, meillä on tarjolla sinulle mielenkiintoista työtä mukavassa työyhteisössä!

Sykkiikö sydämesi kirurgiselle hoitotyölle? Haluatko syventää osaamistasi neuro-oireisten potilaiden hoitotyössä? Tule meidän mahtavaan tiimiimme sairaanhoitajaksi neurokirurgian vuodeosastolle.

Neurokirurgian vuodeosasto sijaitsee T-sairaalassa. Osaston yhteydessä toimii tehostetun seurannan yksikkö (TESE) sekä LEIKO- toiminta. Osastolla hoidetaan mm. aivoverenvuoto-, aivovamma-, aivokasvain- sekä kirurgisesti hoidettavia tukirankapotilaita. Tarjoamme sinulle modernissa Neurokeskuksessa mahdollisuuden haasteelliseen, laaja-alaiseen ja moniammatilliseen hoitotyöhön sekä mahdollisuuden kehittää hoitotyötä.

Sairaanhoitajan työ neurokirurgian vuodeosastolla tarjoaa ammatillisia haasteita sekä mahdollisuuden syventää hoitotyön osaamista. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu potilaiden neurologisten oireiden seurantaa/ tarkkailua, haavahoitoa, lääkehoitoa, kirurgisten potilaiden hoitotyö, potilaan ja läheisten ohjausta sekä tuen antoa ja opiskelijaohjausta. Kiinnostuksen mukaan mahdollistamme työnkierron Neurokeskuksen muissa yksiköissä.

Toivomme kokemusta kirurgisesta tai neurologisesta hoitotyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut yksilöllisesti työhön perehdytysrunkoa, työparityöskentelyä ja mentorointia hyödyntäen. Olemme saaneet perehdytyksestä hyvää palautetta. Perehdytyksen lisäksi tuemme ammattitaidon kehittymistä mahdollistamalla täydennyskoulutuksiin osallistumisen. Neurokeskus järjestää neurohoitotyön perehdytyksen vuosittain.

Teemme työtämme potilaita varten ja heitä kuunnellen ja kunnioittaen. Olemme ystävällisiä. Työskentelemme yhtenä tiiminä auttaen työkavereita aina tarpeen mukaan. Toivomme myös sinun arvostavan näitä asioita. Jos vielä osaat ruotsia, niin sekin on plussaa. Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla eli vaikka työ onkin kolmivuorotyötä, niin työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sujuvaa.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme mukavaan, uudistuvaan ja dynaamiseen työyhteisöön!

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää neurokirurgisesta hoitotyöstä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.