Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja Maskun&Mynämäen terveyskeskus

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sotekeskus 1 alueella on haettavana sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan vuosilomansijaisuus hoitajavastaanotolle ajalle 5.6.-20.8.2023. Ensisijaiset työskentelypisteet ovat Maskun ja Mynämäen terveyskeskukset.

Työ sotekeskus 1:n hoitajavastaanotolla on monipuolista, moniammatillista tiimityötä sijoittuen arkipäiviin maanantaista perjantaihin. Työvuorot sijoittuvat välille klo 7.30 – 16.30. Käytössämme on TeleQ -takaisinsoittojärjestelmä. Potilaat saapuvat vastaanotolle oman arvionsa pohjalta. Hoitajavastaanotolla toimenkuvaan kuuluvat erilaiset pienet toimenpiteet kuten ompeleiden poistot, rokotukset, injektioiden annot, korvahuuhtelut, haavahoidot ja erilaiset tutkimukset (mm. kuulotutkimukset, oire-EKG, ABI-mittaus, yöpolygrafia). Vastaanottoaikoja on myös terveysneuvonnan parissa, esimerkiksi diabetekseen, muistiin, astmaan, painonhallintaan, verenpaineeseen, ravitsemukseen ja tupakasta vieroittumiseen liittyen.

Työssäsi hoidat ystävällisesti ja ammattitaitoisesti vastaanotolle tulevia asiakkaita, pyrkien löytämään aina parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Asiakaskohtaamisissa korostuvat hoidon tarpeen kartoitus sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja päätöksentekokyvystä. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä. Etuna näemme kokemuksen Lifecare -potilastietojärjestelmästä. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mukavan työilmapiirin.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen heti, mikäli mielenkiintosi heräsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.