Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Maskun ja Mynämäen terveyskeskus

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sotekeskus 1 alueella on haettavana sairaanhoitajan vanhempainvapaansijaisuus lääkärivastaanotolle ajalle 20.03.-31.12.2023. Ensisijaiset työskentelypisteet ovat Mynämäen ja Maskun terveyskeskukset.

Työ sotekeskus 1:n lääkärivastaanotolla on monipuolista, päivystysluonteista moniammatillista tiimityötä sijoittuen arkipäiviin maanantaista perjantaihin. Työvuorot sijoittuvat välille klo 7.30 – 16.30. Käytössämme on TeleQ -takaisinsoittojärjestelmä sekä OmaOlo-järjestelmä. Lääkärivastaanotolle potilaat saapuvat hoitajan pääsääntöisesti puhelimessa tekemän hoidon tarpeen arvion perusteella.

Työssäsi hoidat ystävällisesti ja ammattitaitoisesti vastaanotolle tulevia asiakkaita, pyrkien löytämään aina parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Asiakaskohtaamisissa korostuvat hoidon tarpeen kartoitus ja ohjaus oikealle asiantuntijalle sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Toivomme kokemusta päivystystyöstä ja hoidontarpeen arvioinnista. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä. Etuna näemme kokemuksen Lifecare -potilastietojärjestelmästä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mukavan työilmapiirin.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen heti, mikäli mielenkiintosi heräsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (59/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa. Työpaikkamme on savuton

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.