Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Masku&Mynämäki lääkärin vo

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sotekeskus 1 alueella on haettavana sairaanhoitajan vuosilomansijaisuus lääkärivastaanotolle ajalle 15.5.-20.8.2023. Ensisijaiset työskentelypisteet ovat Maskun ja Mynämäen terveyskeskukset.

Työ sotekeskus 1:n lääkärivastaanotolla on monipuolista, päivystysluonteista moniammatillista tiimityötä sijoittuen arkipäiviin maanantaista perjantaihin. Työvuorot sijoittuvat välille klo 7.30 – 16.30. Käytössämme on TeleQ -takaisinsoittojärjestelmä sekä OmaOlo-järjestelmä. Lääkärivastaanotolle potilaat saapuvat hoitajan pääsääntöisesti puhelimessa tekemän hoidon tarpeen arvion perusteella.

Työssäsi hoidat ystävällisesti ja ammattitaitoisesti vastaanotolle tulevia asiakkaita, pyrkien löytämään aina parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Asiakaskohtaamisissa korostuvat hoidon tarpeen kartoitus ja ohjaus oikealle asiantuntijalle sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme kokemusta päivystystyöstä ja hoidontarpeen arvioinnista. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä. Etuna näemme kokemuksen Lifecare -potilastietojärjestelmästä. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mukavan työilmapiirin.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen heti, mikäli mielenkiintosi heräsi.

Työpaikkamme on savuton.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.