Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Mäntykoti Yli-Maaria

TERVETULOA MEILLE TÖIHIN!

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana vanhusten asumispalveluihin Turkuun.

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen luonnon keskellä sijaitsevaan Mäntykoti Yli-Maariaan. Mäntykoti Yli-Maaria on tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka sijaitsee Turun Yli-Maariassa. Yksikössä on 4 osastoa ja yhteensä 48 asukaspaikkaa. Yksikön asukkaat ovat monisairaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissa. Mäntykoti Yli-Maaria on hyvien bussiyhteyksien päässä, keskellä maalaisidylliä, mutta lähellä Turun kaupungin palveluita, sijaitseva pieni ja viihtyisä ikäihmisten koti. Osoite on Mittumaarintie 73, 20400 Turku.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä sairaanhoitajana toimit vastuullisena hoitotyön asiantuntijana. Työssäsi vastaat asukkaiden lääke- ja sairaanhoitoon liittyvistä asioista sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Yksikön lääkäri ja tiimi toimivat työsi tukena. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa sekä toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista. Odotamme sinulta motivaatiota kehittyä hoitotyön osaajana. Työtehtäviin kuuluu opiskelijan ohjaus. Työsi on 2-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Eduksi luemme LOVe -lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan motivoituneen sairaanhoitajan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, päätöksen tekoon kykenevä vastuunkantaja, mutta myös tiimipelaaja.

Vanhusten asumispalvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen.

Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.