Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Loimaan kotihoito

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Loimaan kotihoitoon ajalla 20.3. – 31.12.2023.

Loimaan kotihoidossa on kaksi eri tiimiä; Eteläinen, Pohjoinen sekä lisäksi yöpartio ja intensiivitiimi. Yksiköiden toimitilat sijaitsevat Vareliuksenkadulla sekä Tiaisentiellä. Yksikössämme työskentelee 14 sairaanhoitajaa, 85 lähihoitajaa sekä 4 fysioterapeuttia. Intensiivitiimissä työskentelee 1 sosionomi ja 1 geronomi.

Sairaanhoitajat toimivat osana moniammatillista työyhteisöä. Jokaisella tiimillä on oma lähiesimies sekä toiminnanohjaaja. Asiakkaina ovat pääasiallisesti yli 65-vuotiaita kuntalaiset. Työaika on arkisin klo 7-15. Kotihoidon asiakas on yleensä monisairas ikäihminen. Sairaanhoitajan työ sisältää muun muassa lääkehoitoa, haavahoitoa, erilaisten vierinäytteiden- ja laskimonäytteiden ottamista ja ennaltaehkäisevää toimintaa.

Sairaanhoitajalla on kotihoidossa kokonaiskuva ja -vastuu asiakkaan hoitotyön suunnittelusta sekä asiakkaiden hoidosta. Tietotekninen osaaminen on tärkeää, koska kaikki ohjaus- sekä selvitystyö tapahtuu tietokoneen välityksellä. Asiakaslähtöinen kotihoidon työ edellyttää hoitajilta hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on monipuolista ja vastuullista.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Lisäksi edellytämme LOVEn suorittanmista.