Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Liedon varahenkilöstö

Lähtisitkö tekemään kanssamme töitä Lietoon?

Haemme varahenkilöstöömme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka kesto on tällä hetkellä 31.12.2023 saakka. Projektiluontoinen varahenkilöstöhanke toteutetaan Tyks sairaalapalveluiden (Liedon kotisairaala ja sairaalaosasto) ja sotealue 2:n kotihoidon sekä avo- ja asumispalveluiden yksiköissä. Varahenkilöstöön kuuluu lähihoitajia ja sairaanhoitajia.

Tässä on loistava tilaisuus innovatiiviselle ja uutta luovalle, näkemykselliselle sairaanhoitajalle. Tule osaksi varahenkilöstömme mahtavan mukavaa ja kehittämismyönteistä työporukkaa!

Jos olet henkilö, joka haluaa haastaa itseään monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä, saatat olla hakemamme henkilö. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä sekä aloitteellisuutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta yksilö- ja tiimityöskentelyyn. Arvostamme nopeaa kykyä omaksua uusia asioita, sekä jatkuvaa oman työn arviointia ja kehittämistä. Sairaanhoitajan työ varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa hoitotyötä.

Toivomme uudelta sairaanhoitajalta intohimoa varahenkilöstötyöhön, vahvoja yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä monialaista osaamista. Meiltä saat laajan perehdytyksen tehtävään, hyvät sisäiset ja ulkoiset koulutusmahdollisuudet ja SHQS-laatujärjestelmän mukaisen laatutyöskentelyn.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys.
Palkkaus sote-Tes palkka.
Koeaika on kaksi kuukautta.
Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.