Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja Liedon kotihoito

Oletko etsimämme sairaanhoitaja, jolla on kiinnostusta kotihoidosta?

Jos tunnistit itsesi, tule mukaamme kehittämään ja uudistamaan Liedon kotihoitoa.
Täällä sinua odottaa mahtava ja iloinen työporukka, hyvät toimitilat ja iso parkkialue autoille. Pääset tekemään työtä ihanassa Liedon kaupungissa luonnon keskellä.

Etsimme kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa, joka toimii tiimivastaavana yhdessä kuudesta tiimissämme. Tarjoamme sinulle todella monipuolisen työn, jossa pystyt kehittämään sairaanhoitajan ammattitaitoasi jatkuvasti. Pääset mukaan kehittämään kotihoidon toimintaa ja luomaan uutta tiimityön mallia. Saat tehdä päivittäin työtä rennossa sekä mukavassa työryhmässä sekä pääset tapamaan asiakkaitamme heidän kotonaan. Tee rohkeasti hakemus ja tule tekemään kanssamme työtä, joka varmasti antaa sinulle haasteita, elämyksiä, uusia taitoja sekä toisaalta myös oppimisen mahdollisuuden.
Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-arviointimittaristo, perehdytämme sinut näiden ohjelmien käyttöön. Loven saat myös tarvittaessa suorittaa meillä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kotihoidon työstä, mutta otamme mielellämme joukkoomme myös uransa alussa olevan sairaanhoitajan. Perehdytys työtehtävään suunnitellaan tarpeidesi mukaan. Työn aloitusajankohdasta voidaan lisäksi sopia, joten laita rohkeasti hakemus eteenpäin. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty sairaanhoitajan laillistus.

Työsuhdetta täytettäessä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta sekä ajokortin olemassaoloa. Meillä on mahdollisuus käyttää tarvittaessa talon autoja sekä sähköpyöriä liikkumisessa, mutta valitettavasti niitä ei riitä kaikille.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät