Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja/Lähihoitaja, Tyks urologian osasto

Kiinnostaisiko kesätyö kirurgialla? Tule urologian osastolle!

Etsimme kesäksi joukkoomme Tyks urologian osastolle Turkuun iloisia ja reippaita hyvän työmotivaation omaavia valmiita ja valmistuvia sairaanhoitajia ja lähihoitajia, myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kirurgisten potilaiden hoidosta kiinnostuneille hoitajille. Osaamisesi kehittyy varmasti tavalla, josta on sinulle jatkossa hyötyä monenlaisissa työympäristöissä. Olemme viime vuosina panostaneet erityisesti perehdytykseen, joka onkin nykyisin jo sangen kattavaa sekä teorian että käytännön tasolla. Työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä.

Urologia on virtsateiden sairauksiin ja niiden hoitoon keskittynyt kirurgian erikoisala. Se on kehittyvä ja kiinnostava ala, jolla työskentelemällä opit sekä perusasiat kirurgisen potilaan hoitotyöstä että erikoisalan uusimmat hoitomuodot. Työ on sisällöltään monipuolista. Hoidamme laajalla ikäskaalalla sekä mies- että naispotilaita. Urologisten sairauksien hoito kehittyy jatkuvasti ja erityisesti syövän hoitomahdollisuudet ovat kehittyneet hurjasti viime vuosina. Myös tutkimustoiminta on urologiassa erittäin vilkasta.

Tervetuloa meille!

Soita tai laita viestiä, kerromme mielellämme lisää!

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Lisäksi otamme huomioon sairaanhoitajan haussa sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuja opintoja työn alkaessa. Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen
pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään. Lisäksi otamme lähihoitajan haussa huomioon sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 90 op suoritettuja opintoja työn alkaessa ja lähihoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 2/3 suoritettuja opintoja työn alkaessa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.