Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja/Lähihoitaja, Sisätaudit, vuodeos.

Kiinnostaisiko sinua uudet haasteet? Haemme sairaanhoitajia, lähihoitajia ja eri asteisia opiskelijoita TYKS Salon sairaalan sisätautien yksikköön kesäsijaisiksi. Yksikköömme kuuluu 30-35 paikkainen vuodeosasto ja neljä- paikkainen valvonta, joilla hoidamme kaikkia konservatiivisesti hoidettavia sisätautisia potilaita. Akuuttivaiheen potilaita saapuu meille kaikkina vuorokauden aikoina ja keskimääräinen hoitoaikamme on noin neljä vuorokautta. Työ on kolmivuorotyötä. Yksikköömme kuuluu myös paljon polikliinistä avotoimintaa kuten dialyysi, lääkehoitopoliklinikka sekä monen erikoisalan lääkäri/hoitaja vastaanottoja.

Haemme hoitajia, jotka ovat valmiita kehittämään itseään, syventämään osaamistaan ja joille medisiinisen potilaan laadukas hoito on tärkeää. Etsimämme työntekijä omaa myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

Tarjoamme sinulle erittäin hyvän perehdytyksen, sopivasti haastavan ja merkityksellisen työn erikoissairaanhoidon parissa, moniammatillisen työyhteisön, yhteisöllisen työvuorosuunnittelun sekä erittäin kehittymismyönteisen ja hyvän työilmapiirin. Pyrimme jatkuvasti uudistamaan toimintaamme käytössä olevan tiedon pohjalta potilaidemme parhaaksi. Toivomme sinultakin avointa mieltä ja ideointia hoitotyön jatkuvaan kehittämiseen.

Jos kiinnostuit, kysy lisää tai laita hakemus tulemaan!

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.
Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Huomioimme myös opiskelijat!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.