Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja/Lähihoitaja kesätyö,Salon srla

Sairaanhoitajien ja lähihoitajien kesäsijaisuuksia Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalveluissa Salon sairaalassa osastoilla 1,2,5,6 ja 7!

Haemme nyt sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoitotyön opiskelijoita kesälomasijaisia eri pituisiin sijaisuuksiin kesälomakaudelle 1.5.-30.9.2023.

Tuleva työsi meillä yleislääketieteen ja kuntoutuksen sairaalaosastoilla on mielenkiintoista, monipuolista ja vaihtelevaa. Työalueesi osastot ovat profiloituneet aivo- ja verenkiertohäiriöiden-, infektio-, tuki- ja liikuntaelinsairauksien, palliatiivisten/saattohoitopotilaiden hoitoon ja geriatriseen arviointiin. Pääset siis haastamaan itseäsi, hyödyntämään monipuolista osaamistasi ja oppimaan uutta! Tukenasi tässä mielenkiintoisessa ja haastavassa työssä on innostunut ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta.

Tervetuloa joukkoomme!

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

HUOMIOIMME MYÖS OPISKELIJAT!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät