Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, KTO Laneku

Hei sinä kehitysvammatyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja! Tule osaavaan joukkoomme Lasten ja nuorten neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä työpaikassa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme sairaanhoitajaa virkasuhteeseen Lasten ja nuorten neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikköön. Lasten ja nuorten neuropsykiatriset kuntoutuspalvelut eli Laneku on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla on kehitysvamma, autismin kirjon häiriö tai muu neurologinen tai neuropsykiatrinen häiriö.

Työ yksikössämme on mielenkiintoista, antoisaa, haastavaa ja monipuolista. Sairaanhoitajana osallistut arjen toimintoihin yhdessä lähihoitajien kanssa huolehtien lasten ja nuorten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Huolehdit lasten perushoidon lisäksi leikistä ja ulkoilusta osana työryhmää. Työsi on enemmän ohjauksellista kuin perinteistä sairaanhoitajan hoivatyötä. Lisäksi sairaanhoitajana vastaat lääkehoidosta ja sen seurannasta yhdessä muiden yksikön sairaanhoitajien kanssa, osallistut tarvittaessa lasten palavereihin sekä ohjaat työryhmää sairaanhoidollisissa kysymyksissä. Lisäksi otat vastaan LOVe -tenttejä.

Lanekussa tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, keskeneräisyyden sietokykyä, halua ja kykyä olla aidosti läsnä sekä uskallusta heittäytyä. Eduksesi on aiempi kokemus kehitysvammatyöstä tai vahva mielenkiinto ja halu kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä ilmaisen pysäköinnin.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.