Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja kesätyö,Turku syöpäpoliklinikka

Haemme sairaanhoitajaa kesäsijaisuuksiin syöpäpoliklinkan lääkehoitopoliklinikallemme.

Lääkehoitopoliklinikalla toteutamme solunsalpaajahoitoja ja toimimme ns. omahoitajaperiaatteella. Hoitajana vastaat omien potilaittesi kokonaisvaltaisesta hoidosta, joten voit käyttää monipuolisesti sekä ohjaus-, vuorovaikutus- että kädentaitojasi.

Olet etsimämme sairaanhoitaja, jos pystyt kohtaamaan vakavasti sairaita potilaita. Toivomme sinulta positiivista potilaslähtöistä kunnioittavaa asennetta, tarkkuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä ja muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme kokemusta syöpäpotilaiden hoidosta, mutta se ei ole välttämätöntä, koska perehdytys työhön toki annetaan. Koska työ sisältää vaativaa lääkehoitoa, sinun pitäisi olla valmis sairaanhoitaja tai viimeistään kesäkuussa valmistuva.

Sijaisuudet ajoittuvat pääasiassa kesä-elokuulle, yksi sijaisuus alkaa jo aiemmin eli kerro hakemuksessa, milloin pystyt aloittamaan.

Tervetuloa joukkoomme tekemään palkitsevaa ja merkityksellistä työtä!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät