Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja kesätyö,Kaarina kotihoito

Kiinnostaako sairaanhoitajan kesätyö kotihoidossa osana moniammattilista tiimiä? Tarjoamme kotihoidon sairaanhoitajan toimenkuvaan hyvän perehdytyksen. Otamme huomioon sairaanhoitajan haussa sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuja opintoja työn alkaessa.

Kotihoidon sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija kotihoidon moniammatillisessa tiimissä, ja hänellä on oikeus ja kyky tehdä hoitotyöhön liittyviä päätöksiä. Sairaanhoitaja vastaa asiantuntijatehtävistä ja ammattitehtävistä. Hänellä on hoidollinen vastuu asiakkaista, hoitotyön suunnittelusta, lääkehoidosta, toteutuksesta ja arvioinnista. Sairaanhoitaja toimii tiiminsä hoitajien tukena.

Meillä on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä Hilkka, jonka käyttämiseen jokaisella hoitajalla on mobiililaite. Toimintapamme ovat nykyaikaiset. Asiakastyön tukena käytämme mm. videopuheluita. Kotihoidossa korostuu asiakkaiden omien voimavarojen huomioiminen ja kannustaminen omatoimisuuteen.

Haemme kotihoitoon vanhuksia arvostavia, yhteistyökykyisiä ja kehittämismyönteisiä työntekijöitä, joilla on mielellään kokemusta muistisairaiden ja ikäihmisten kanssa työskentelystä ja jotka haluavat toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Lisäksi kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin.

Tarjoamme
– monipuoliset työtehtävät,
– myönteisen ja kehittymiseen kannustavan ilmapiirin,
– mahdollisuuden kehittää työtehtävää ja sen sisältöä,
– viihtyisät työtilat ja asianmukaiset työvälineet,
– laajan ja monipuolisen työterveyshuollon (Mehiläinen)

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tule parhaaseen joukkoomme. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.