Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, kesätyö Salon päivystys – kotisrl

SAIRAANHOITAJA – olisitko kesätyöntekijä Salon yhteispäivystyksen perusterveydenhuollon tai kotisairaalan tiimissä ajalla 29.5.- 3.9.23.

Työhösi kuuluu kiireellisen hoidon sairaanhoitajatehtävät päivystys – kotisairaala -yksikössä.

Arvostamme joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys.
Lääkehoidon osaamisen osalta voimassa olevat lääkehoidon luvat tulee esittää.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan työn iloisessa ja osaavassa tiimissä. Toimit itsenäisesti ja tiimissä. Lisäksi teet paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa. Eduksi luetaan kokemus päivystys- ja kotisairaalatyöstä.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. Olemme savuton työnantaja.

Odotamme juuri sinua työkaveriksemme!

Lisätietoja antavat:
Osastonhoitaja Tuija Skarp, tuija.skarp@varha.fi, p. 044 772 3166
Apulaisosastonhoitaja Terhi Leino, terhi.leino@varha.fi, p. 044 772 3612

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät