Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja/ensihoitaja/Turun kenttäjohtoyks.

Haemme joukkoomme osaavaa hoitotason ensihoitajaa Turun kenttäjohtoyksikköön.

Mikäli haluat vahvistaa osaamistasi ensihoidon vaativissa hoitotehtävissä tai kehittää tilannejohtamisen taitojasi, niin tämä on sinun tuleva työpaikkasi.

Tarjoamme haasteellista työtä hyvässä työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Arvostamme hyvää asiakaspalvelutaitoa, yhteistyökykyä, joustavuutta, muutosvalmiutta sekä kehittämishalukkuutta.

Kelpoisuusvaatimus toimeen HOITOTASON ENSIHOITAJILLE on ensihoitoasetuksen (340/2011) mukainen kelpoisuus siirtymäsäännökset huomioiden.

Lisäksi edellytämme voimassa olevia hoitotason hoitovelvoitteita ja suoritettuja lääkehoidon LOVe-tenttejä.

Eduksi katsotaan aikaisempi työskentely joko vaativan hoitotason yksikössä tai kenttäjohtoyksikössä. Työntekijältä edellytetään työn vaatimia fyysisiä ominaisuuksia ja vähintään C1-luokan ajo-oikeutta.

Aikaisemmat koulutukset osaamiseen tai johtamiseen liittyen katsotaan eduksi, kuten myös osallistuminen kehittämistoimintaan.

Hakemusten perusteella valitaan soveltuvuustestiin, mikä koostuu haastattelusta ja kuntotestistä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valittavalle tullaan teettämään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.