Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, AVH-valvonta

Sairaanhoitaja, älä mene onnesi ohi! Meillä on tarjota sinulle kesätyö Tyksin AVH-valvonnassa.

AVH-valvonta on akuuttien aivoverenkiertohäiriöiden (AVH) hoitoon erikoistunut 10-paikkainen valvontaosasto T-sairaalassa. AVH-valvonnassa hoidamme akuutisti sairastuneita aivoinfarktipotilaita ja liuotushoidon tai trombektomian jälkeen potilaat tulevat valvontaosastolle jatkohoitoon. Lisäksi hoidamme aivoverenvuotoon sekä neurokirurgian vastuualueen lukinkalvonalaiseen verenvuotoon sairastuneita potilaita.

AVH-valvonnassa sairaanhoitajan työ sisältää potilaan voinnin seurantaa ja tarkkailua, vaativaa lääkehoitoa sekä potilaan ja läheisten ohjausta. Työskentelemme yksilövastuisesti yhdessä potilaan parhaaksi. Varhaisvaiheen kuntoutus toteutuu moniammatillisesti tiimityönä.

Tarjoamme sinulle aiempaan työkokemukseesi perustuvan perehdytyksen. Työ on mielenkiintoista ja tarjoaa mahdollisuuden akuuttihoitotyön osaamisen syventämiseen. Henkilökunnan osaamista tuetaan järjestämällä toimialueen sisäisiä koulutuksia. Työ AVH-valvonnassa on 3-vuorotyötä. Pystyt vaikuttamaan omiin työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta potilaslähtöistä asennetta, hyvää yhteistyökykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä moniammatillisessa tiimissä toimimista. Arvostamme hyvää ruotsin kielen taitoa. Toimialueella eri osastot tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää AVH-akuuttihoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Otamme huomioon myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuja opintoja työsuhteen alkaessa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät