Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, aikuisten syöpäosasto

Hei sinä sairaanhoitaja, joka haluat haastaa itseäsi ja osaamistasi ja haluat perehtyä syövän hoidon jatkuvasti kehittyvään alaan. Haemme juuri sinua kesätyöhön aikuisten syöpäosastolle!

Olemme 24-potilaspaikkainen, ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden toimiva vuodeosasto Tyksin T-sairaalassa. Hoidamme aikuisia syöpäpotilaita (pois lukien keuhko-, gynekologista- ja verisyöpää sairastavat potilaat, jotka hoidetaan omilla erikoisaloillaan).

Työmme on haastavaa ja kesätyösi alkaakin kahden viikon perehdytyksellä, jonka aikana toimit toisen sairaanhoitajan työparina. Tämän jälkeen toimit itsenäisesti, mutta sinulla on aina työkavereita rinnallasi. Vuodeosastotyö on kolmivuorotyötä. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Meillä on tarjota sinulle työ, jossa toimit osana moniammatillista tiimiä ja työyhteisöä. Työmme on mielenkiintoista, haastavaa ja antaa sinulle taitoja ja valmiuksia jatkossa toimia lähes missä tahansa.

Odotamme sinulta työntekijänä joustavuutta ja hyviä työyhteisötaitoja sekä hoitajana tunnollisuutta ja läsnäolon ja kohtaamisen taitoa.

Mikäli kiinnostut meistä työpaikkana ja haluat meille töihin, laita hakemus tulemaan. Työn alkamisajankohdasta ja kestosta sovimme erikseen yhdessä.

Tutustu osastoomme osoitteessa https://www.tyks.fi/potilaille-ja-laheisille/sairaalat-ja-toimipisteet/tyks-t-sairaala/syopaosasto.

Sairaanhoitajan tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.