Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitaja, Tyks Verisuonikirurgian palvelualue (kesätyö)

Verisuonikirurgian palvelualueella edustamme erikoissairaanhoidon korkeatasoista osaamista valtimo- ja laskimokirurgisten potilaiden hoitamisessa. Palvelualueemme, vuodeosasto ja poliklinikka, sijaitsevat T-sairaalassa. Vuodeosaston hoitotyö on akuuttikirurgiaa parhaimmillaan. Työ on mukaansatempaavaa, monipuolista ja kehittävää. Erikoisosaamisalueenamme ovat erilaiset haavahoidot.

Toimintamme päämääränä on potilaiden hyvä ja laadukas hoito.
Työyhteisömme on pieni, mutta toimiva. Meillä tehdään työtä tiimeissä. Työparinasi on aina osaava henkilö. Meillä on mukava tehdä töitä.

Etsimme joukkoomme valmiita sairaanhoitajia (myös keväällä valmistuvia) tai sairaanhoidon opiskelijoita. Tarjoamme työtä koko kesäksi. Toivomme, että olet motivoitunut ja innostunut oppimaan uutta.

Työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä. Työvuorotoiveet otetaan huomioon.
Tarjoamme tiiviin perehdytyksen työhön sekä koko tiimin tuen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa työssä tarvittavat verkkokurssit.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tervetuloa tiimiimme, odotamme sinua!

Annan mielelläni lisätietoja
Vuokko Savolainen, osastonhoitaja, puhelin 02 313 1243, 050 5703212
vuokko.savolainen@varha.fi