Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja

SALO – SOMERO, SOTE-alue 6
SAIRAANHOITAJA – olisitko kesätyöntekijä Varhan avosairaanhoidon vastaanoton tiimissä Sote-alue 6 (Salo-Somero) ajalla 29.5.- 3.9.23.

Työhön kuuluu hoidon tarpeen arviointia, itsenäistä vastaanottotoimintaa sekä lääkärien avustamista erilaisissa toimenpiteissä ja tutkimuksissa. Vastaanotolla hoidetaan moniongelmaisia asiakkaita ja annetaan apua kiireettömissä, sekä kiireisissä asioissa. Työ vaatii monialaista osaamista ja taitoa kohdata kaiken ikäisiä asiakkaita.
Arvostamme joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Lääkehoidon osaamisesta on suoritettuna LOP ja IV, ROKOTUS.
Pystyt itse vaikuttamaan sijaintipaikkaan. Kesäsairaanhoitajan tarvitsemme isoimmille terveysasemillemme eli Pääterveysasema, Läntinen terveysasema, Halikon terveysasema, Someron terveysasema ja Perniön terveysasema.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan työn iloisessa ja osaavassa tiimissä. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin klo 7 – 18 välillä. Toimit itsenäisesti ja tietyissä tehtävissä teet paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa. Plussana katsotaan kokemus lääkärinvastaanotolla työskentelystä.
Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.
Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. Olemme savuton työnantaja.
Odotamme juuri sinua työkaveriksemme!

Lisätietojen antajat:
Oh Riitta Ahlqvist, riitta.ahlqvist@varha.fi, p. 044 7723615
Oh Sari Moisander, sari.moisander@varha.fi, p. 044 7792523
Oh Tuija Pihlaja-Järvensivu, tuija.pihlaja-jarvensivu@varha.fi, p.044 7723747

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät