Hyppää sisältöön

Sairaalainsinööri, sähkö

Sähköinsinööri, kiinnostaako sinua ura rakennusalalla vaihtelevien hankkeiden parissa luotettavalla ja vakaalla työnantajalla monipuolisen talotekniikan parissa? Varsinais-Suomen hyvinvointialue toteuttaa vuosittain useita uudis- ja korjausrakentamiskohteita oman hankeorganisaation rakennuttamana. Pääosa kohteista sijaitsee kantasairaalan alueella Turussa.

Sähköinsinöörinä toimit osana kiinteistöpalvelujen tiivistä ja tehokasta rakennuttamistiimiä. Päivittäisessä työssäsi teet yhteistyötä kiinteistöpalvelujen muiden tiimien kanssa, joihin kuuluu rakennuttamisen ja huollon eri alojen asiantuntijoita.

Toimenkuvaan kuuluu sähkösuunnittelun ohjaus ja asiantuntijatehtävät sähkö- ja heikkovirtaverkostojen osalta sekä projektien toteutuksen valvontatehtävät osana rakennuttamistiimiä. Perehdytämme valitun henkilön tiimimme työskentelytapoihin.

Usean vuoden kokemus sähköalan suunnittelu-, toteutus- tai valvontatehtävistä luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyvää yhteistoimintakykyä ja tiimityöskentelyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.