Hyppää sisältöön

Sairaalainsinööri, LVI

LVI-insinööri, kiinnostaako sinua ura rakennusalalla vaihtelevien hankkeiden parissa luotettavalla ja vakaalla työnantajalla monipuolisen talotekniikan parissa? Varsinais-Suomen hyvinvointialue toteuttaa vuosittain useita uudis- ja korjausrakentamiskohteita oman hankeorganisaation rakennuttamana. Pääosa kohteista sijaitsee kantasairaalan alueella Turussa.

LVI-insinöörinä toimit osana kiinteistöpalvelujen tiivistä ja tehokasta rakennuttamistiimiä. Päivittäisessä työssäsi teet yhteistyötä kiinteistöpalvelujen muiden tiimien kanssa, joihin kuuluu rakennuttamisen ja huollon eri alojen asiantuntijoita.

Toimenkuvaan kuuluu LVIA-suunnittelun ohjaus ja asiantuntijatehtävät sekä projektien toteutuksen valvontatehtävät osana rakennuttamistiimiä. Perehdytämme valitun henkilön tiimimme työskentelytapoihin.

Usean vuoden kokemus LVIA-alan suunnittelu-, toteutus- tai valvontatehtävistä luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyvää yhteistoimintakykyä ja tiimityöskentelyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.