Hyppää sisältöön

Projektipäällikkö

Kiinnostaako sinua ura vaihtelevien mielenkiintoisten rakennushankkeiden parissa, joista osa teetetään omaan taseeseen ja osasta tehdään pitkäaikaiset vuokrasopimukset?

Tule meille töihin! Haemme tiimimme vahvistukseksi kahta uutta projektipäällikköä vahvistamaan rakennuttamistiimiämme Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle.

Projektipäällikkönä toimit osana kiinteistöpalveluiden tiivistä ja tehokasta rakennuttamistiimiä vastaten sinulle kuuluvista hankkeista. Päivittäisessä työssäsi teet yhteistyötä kiinteistöpalvelujen muiden tiimien kanssa, joihin kuuluu rakennuttamisen, tilahallinnan ja kiinteistöhuollon asiantuntijoita sekä tilojen käyttäjien edustajia.

Työssäsi vastaat erikseen nimettyjen rakennushankkeiden rakennuttamistehtävien hoitamisesta mukaan lukien aikataulun laadinta, aikatauluseuranta, suunnittelunohjaus ja kustannusseuranta. Projektipäällikkö vastaa hankkeiden tarveselvitysten ja hankesuunnitelmien laadinnasta. Projektipäällikkö vastaa hankkeen laadunvalvonnasta ja dokumentaatiosta, tilojen käyttöönotosta ja takuuajan seurannasta. Projektipäällikkö vastaa myös rakentamiseen liittyvien hankintojen koordinoinnista. Projektipäällikkö valvoo hyvinvointialueen kiinteistöstrategian ja käyttäjän tavoitteiden toteutumista hankkeissa. Projektipäällikkö raportoi kuukausittain hankkeen etenemisestä.

Etsimme tiimiimme rakennuttamisen ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävistä tai työmaatehtävistä. Arvostamme hyviä projektinhallinta- ja raportointitaitoja sekä rakennusalan yleisten sopimusehtojen tuntemusta. Edellytämme rakennusalan koulutusta ja kokemusta. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on kuitenkin, että sinulla on halua ja motivaatiota oppia uutta ja kehittyä. Haluamme sinusta luotettavan asiantuntijan tiimiimme, joten panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko?
Hae meille töihin, tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön viimeisimmän tekniikan parissa, hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Kiinteistöpalvelut sijaitsevat Turussa kantasairaalan alueella. Hankkeet sijaitsevat koko hyvinvointialueen alueella.