Hyppää sisältöön

Palveluesimies

Etsimme juuri sinua, johtamis- ja mielenterveys- ja päihdetyöstä kiinnostunutta ammattilaista, ottamaan haltuun lähijohtajan tehtävän sijaisuuden mielenterveys- ja päihdepalveluissa alueella 7 (Turku).

Haemme lähijohtajaa, jolla on innokkuutta johtaa ja olla tukena hyvin motivoituneelle ja innokkaalle työyhteisölle, ja olla mukana kehittämässä palveluita, jossa asiakkaat saavat hyvää palvelua ja työntekijät viihtyvät.

Palveluesimiehenä toimit lähijohtajana Turun alueella useammassa toimipisteessä työskenteleville moniammatillisille tiimeille. Vastaat omalta osaltasi alueen toiminnasta, taloudesta ja henkilöstön johtamisesta sekä laadukkaan ja turvallisen toiminnan toteutumisesta. Vastaavan sisältöistä esimiestyötä ei ole Turussa mielenterveys- ja päihdepuolella usein tarjolla. Esimiehenäsi toimii yksikön päällikkö.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan toimintaan, jossa kaikkien työntekijöiden osaamista ja näkemyksiä kuullaan ja kunnioitetaan. Kehitämme ja kehitymme yhdessä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, sillä persoona on mielenterveys- ja päihdetyössä yksi tärkeimmistä työvälineistä. Työmme tärkein periaate on asiakaslähtöisyys, jota ilman apu jää väistämättä puolitiehen. Saat työsi tueksi koko yksikön muun henkilökunnan moniammatillisen avun sekä johdon tuen. Työviihtyvyytemme on korkealla tasolla, mistä kertoo työntekijöillemme kesällä tehty kysely, jonka mukaan he tulevat aamulla mielellään töihin asteikolla 1-10 keskimäärin numeron 9 veroisesti!

Eduksi luetaan kokemus esimies- sekä mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä lisäkoulutukset johtamiseen ja mielenterveys- ja päihdetyöhön. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteellisuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä innokkuutta tulla joukkoomme tekemään tätä hyvin tärkeää työtämme.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.