Hyppää sisältöön

Osastonsihteeri, Tyks psykiatria

Haemme osastonsihteerejä sijaisuuksiin Tyks Psykiatrialle!

Haluatko työskennellä psykiatrian erikoissairaanhoidon osastonsihteerinä osana moniammatillista tiimiä? Osastonsihteerejä työskentelee ympäri Varsinais-Suomea kaikissa psykiatrian erikoissairaanhoidon yksiköissä.

Osastonsihteerit tekevät jokaisessa yksikössämme arvokasta työtä ja ovat tärkeä osa työryhmää. Asiakaspalvelutaidot ja potilaslähtöisyys korostuvat työnkuvassa. Osastonsihteereiltä edellytetään palvelualttiutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös vaikeissa ja hektisissä tilanteissa.

Osastonsihteerin päivittäisiin tehtäviin kuuluvat mm. ajanvarausten tekeminen, potilasasiakirjoihin liittyvät tehtävät, sanelujen purku, asiakaspalvelu ja yhteistyö hoitohenkilökunnan kanssa.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja toivoisimme sinulta hyviä asiakas- ja vuorovaikutustaitoja, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme Tyksin potilastietojärjestelmien osaamista, mutta sen osaaminen ei ole sijaisuuden saamisen edellytys. Psykiatrian erikoisalan aikaisempi tuntemus ja ruotsin kielen taitaminen katsotaan eduksi.

Töiden alkamisajankohdasta sovitaan erikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus.