Hyppää sisältöön

Osastonsihteeri, Tyks Ortrossa

Hei sinä monipuolisen kokemuksen omaava asiakaspalvelun ammattilainen, etsitkö uusia haasteita? Haemme iloiseen tiimiimme ammattilaista osastonsihteerin tehtävään Tyks Orton varahenkilöstöön.

Tyks Orto on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidon ja tutkimuksen huippuosaamisyksikkö Turun yliopistollisessa keskussairaalassa.

Osastonsihteerinä Tyks Ortossa tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, tekstinkäsittelyä sekä erilaisia potilaan hoitoon liittyviä kirjallisia tehtäviä kuten lähetteiden käsittelyä, tutkimuksien tilaamista jne. Potilaslähtöistä työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä.

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen osastonsihteerin työn. Tehtävänkuva on laaja, opit joka päivä uutta. Saat kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen pääset kehittämään ammattitaitoasi ja vahvistamaan osaamistasi tehtävässä. Työ on itsenäistä, vaihtelevaa ja sopivasti haastavaa. Yksin sinun ei tarvitse pärjätä, sillä saat aina apua kokeneemmilta kollegoiltasi. Työajat arkisin ovat työpisteestä riippuen aikavälillä 6:20-18:00. Työskentelypaikat ovat Tyks Orto Kirurginen sairaala ja T-sairaalan traumaosasto.

Tyks Orton osastonsihteerit toivovat tulevalta kollegaltaan hyviä yhteistyötaitoja ja avoimuutta työn sujuvuuden takaamiseksi. Potilasjärjestelmien tunteminen, tekstinkäsittelytaito, joustava työskentelytapa sekä kehittämismyönteisyys auttavat sinua onnistumaan tässä työssä. Ruotsin kielitaitoa tarvitset palvellessasi ruotsinkielisiä potilaitamme. Tärkeää on, että haluat olla sydämelläsi mukana antamassa potilaillemme parasta mahdollista asiakaspalvelua ja ohjausta.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.