Hyppää sisältöön

Osastonsihteeri, Tyks Orto

Osastonsihteerin vakinainen toimi

Tuletko toimeen sekä asioiden että ihmisten kanssa? Kaipaatko työtä, jolla on merkitystä? Haemme osastonsihteeriä vakituiseen toimeen Tyks Ortoon, Tules toimialueen tekonivelvastuualueelle, ensisijaisena työpisteenä vuodeosasto. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn.

Osastonsihteerin työtehtäviin kuuluu tekstinkäsittely, vastaanottojen- ja tutkimuksien ajanvaraus, puhelinliikenteen hoito sekä osallistuminen lähetteiden käsittelyprosessiin. Osastonsihteerin tehtävään parhaimmat valmiudet antaa sosiaali- ja terveysalan sihteerin ammattitutkinto ja kokemus vastaavista tehtävistä.

Osastonsihteeriltä odotetaan monipuolista osaamista, tiimityöskentelytaitoja ja hyvää stressinsietokykyä. Valitulta edellytämme joustavaa asennetta, potilaslähtöisyyttä, kykyä liikkua työpisteiden välillä sekä palveluhenkisyyttä. Uranus-potilastietojärjestelmän tuntemus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä, ison työnantajan ja moniammatillisen työyhteisön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Eduksi katsotaan kokemus vastaavanlaisesta työstä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.