Hyppää sisältöön

Osastonhoitaja, Turku/Runosmäen ta

Etsimme joukkoomme osastonhoitajaa vakituiseen virkasuhteeseen Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle sote-keskus 7 avoterveydenhuollon palveluihin Runosmäen terveysaseman alueelle.

Osastonhoitajan tehtävänä on Runosmäen terveysaseman päivittäisen hoitotyön organisointi, johtaminen ja kehittäminen.

Osastonhoitajan tehtäväkokonaisuuksiin kuuluu vastata omalta osaltaan terveysaseman hoitotyön laadusta, asiakaspalvelusta, henkilöstöjohtamisesta, henkilöstön osaamisesta, resurssien oikeasta kohdentamisesta, potilas- ja työturvallisuuden toteutumisesta sekä viestinnästä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä vastaavan lääkärin ja ylihoitajan sekä muiden organisaation sisällä ja ulkopuolella toimivien eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lähiesihenkilötaitoja, päätöksentekokykyä, vuorovaikutus- ja viestintäosaamista sekä monipuolisia neuvottelutaitoja ja valmentavaa työotetta. Tärkeässä roolissa on myös sinun persoonasi sekä avoin ja välitön suhtautuminen henkilökuntaan. Aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi, samoin kuin kokemus terveysasematyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys.

Eduksi katsotaan terveystieteiden maisterin tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.