Hyppää sisältöön

Ohjaajia / hoitajia kesätöihin,Raisio Kotikulta

Raision Kotikullassa on tarjolla eri pituisia kesätyösuhteita aikuisten kehitysvammaisten asumisyksikössä, tehtävänkuvana asiakkaiden hoito ja huolenpito. Työssä on sekä hoidollisia että ohjauksellisia elementtejä. Kesäkuussa ja elokuussa yksikössämme järjestetään asukkaille päivätoimintaa. Järjestämme kesäaikana myös mahdollisuuksien mukaan retkiä asukkaille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osaavassa ja innostavassa työyhteisössä sekä merkityksellisen työn kehitysvammaisten parissa. Työsi tueksi saat iloisen ja kannustavan työyhteisön.

Toivomme sinulta reipasta, työhön tarttuvaa ja motivoitunutta otetta työskentelyyn. Aikaisempaa alan työkokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostusta kehitysvammaisten kanssa tehtävään työhön sekä positiivista asennetta ja intoa oppia uutta. Perehdytämme työntekijät työhön, joten voit rohkeasti hakea paikkaa, vaikka kokemusta ei vielä olisi runsaasti ehtinyt kertymään. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti mielenkiintoisen ja monipuolisen kehitysvammatyön parissa.

Järjestämme talvilomaviikolla 8 tutustumispäivän torstaina 23.2., jolloin voit saapua Kotikultaan ja lähiesimies esittelee sinulle yksikköä ja työtä. Voit tämän jälkeen jäädä haastatteluun ja sopia kesätyön ajankohdasta.

Kesätöissä kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan toisen asteen perustutkinto/vastaava tutkinto tai muun sosiaali-, hoito- tai terveysalan opiskelija, myös AMK-opiskelijat ovat löytäneet meiltä upeita kokemuksia. Opiskelijoilla työnkuva ja palkkaus määräytyvät opintopisteiden mukaan.

Työaika on 2-vuorotyötä. Kesätyön voi aloittaa jo 18.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Kesätyötä on tarjolla 3.9.2023 asti. Voit halutessasi myös tehdä keikkatyötä, jolloin saat valita työvuorosi sinulle tarjotuista vuoroista.

Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia, toiveet huomioiden, koko kesää ei välttämättä tarvitse työskennellä.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä. Opiskelijoilta tarkistetaan myös opintorekisteriote. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät