Hyppää sisältöön

Ohjaaja,Loimaa Toimintakeskus

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Loimaan toimintakeskukseen. Työ alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Meillä saat mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä osana ammatillista ja innostunutta tiimiä.

Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme mielekästä ja monipuolista työ- ja päivätoimintaa. Ohjaajan keskeisenä tehtävänä on toiminnan suunnittelu ja ohjaustyö. Ohjaajana suunnittelet työtiimissä erityisesti käsitöitä ja ryhmätoimintaa asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Lisäksi tehtävääsi kuuluu avotyön ohjauksen tiimissä toimiminen. Ohjaajan työssä on tärkeää asiakkaidemme toimintakyvyn, osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden tukeminen. Työ on päivätyötä ja tehtävä on kokoaikainen.

Toivomme hakijalta kokemusta kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä, ohjauksellista työotetta ja valmiutta työskennellä muuttuvissa tilanteissa. Edellytämme hakijalta aktiivisuutta ja joustavuutta työyhteisön jäsenenä sekä itsenäistä, kehittämismyönteistä työotetta.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosionomin AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto.
Palkkaus määräytyy SOTE, Sosiaali- terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät