Hyppää sisältöön

Ohjaaja, Turku, Lakkatien erityislastenkoti

Ohjaajan tehtävänä Lakkatien erityislastenkodissa on sijaishuoltoon sijoitettujen lasten ja nuorten ympärivuorokautisesta, kokonaisvaltaisesta hoidosta, kasvatuksesta ja huolenpidosta vastaaminen sekä turvallisen kasvuympäristön luominen lapsille ja nuorille.

Tule viettämään vauhdikasta kesää kanssamme. Hakemamme tekijät haluavat oppia uutta ja tuoda omaa osaamistaan tärkeään työhön. Työtä tehdään koko asumisyksikön aikuisten kanssa, mutta sinun pitää pystyä tekemään myös itsenäisiä päätöksiä.

Kesällä liikutaan ja touhutaan paljon. Lähistön liikuntapaikat ovat käytettävissä ja retkiä järjestetään pitkin kesää. Työtä tehdää kolmen viikon jaksoissa ja siksi odotamme sinulta sitoutumista iltoihin, viikonloppuihin ja joihinkin yövuoroihin.

Arvostamme mahdollisia lisäkoulutuksia ja haluaisimme kuulla niistä hakemuksessasi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sijaisuuksia voi olla jo keväälläkin tarjolla.
Voit mainita hakemuksessasi kiinnostuksesi myös pidempään työskentelyyn.