Hyppää sisältöön

Ohjaaja, Puolukkatien lastenkoti

Kiinnostaako sinua työskentely eri-ikäisten lasten kanssa, vaihtelevat työpäivät sekä monipuolinen tehtävänkuva? Moniammatilliset työryhmät kaipaavat uusia jäseniä työyhteisöömme.

Hoito- ja kasvatustyön toteuttaminen lasten kanssa arjessa, erilaisten retkien ja vapaa-ajan puuhien yhdessä toteuttaminen ovat osa tehtävääsi. Puolukkatien lastenkoti etsii lasten ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä innostuneita sosiaali-ja terveysalan ammattilaisia henkilöstönsä jäseniksi.

Lastenkodissamme on kolme osastoa, joissa jokaisessa asuu 6 lasta. Lapset ovat iältään 7-17-vuotiaita. Jokaisella osastolla työkentelee vastaava ohjaaja, 6 ohjaajaa sekä 1 yöhoitaja. Työyhteisöömme myös kuuluu sairaanhoitaja, joka vastaa lääkehuollon toteutuksesta, osallistuu lasten terveydenhuollon toteuttamiseen sekä työskentelee yhdessä ohjaajien ja lasten vanhempien kanssa. Sairaanhoitaja voi toimia tarvittaessa lasten tukihenkilönä ja tekee tiivistä yhteistyötä muiden lasten kanssa tekemisissä olevien ammattilaisten kanssa. Lastenkodin lasten asioissa meillä on mahdollisuus tavata konsultoivaa nuorisopsykiatria joka toinen viikko.

Säännöllisen arkirutiinin ja omaohjaajatyön lisäksi Puolukkatiellä kannustetaan lapsia ja nuoria aktiiviseen harrastustoimintaan. Jokaista lasta kannustetaan löytämään oma harrastus, jonka parissa heidän on mielekästä viettää vapaa-aikaansa. Lisäksi Puolukkatien toimintaan kuuluvat yhteiset retket ja matkat, joiden tavoitteena on tukea yhteisöllisyyttä sekä tarjota lapsille uusia kokemuksia ja elämyksiä. Puolukkatiellä pyritään tukemaan myös lasten vanhempien ja läheisten osallisuutta lasten arjessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Eduksi luetaan kokemus lastensuojelusta, neuropsykiatrisen valmentajan työstä.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa pääset käyttämään omia taitojasi ja vahvuuksiasi. Työnantaja tukee koulutuksilla ammattitaidon ylläpitämista sekä kehittämistä sekä tarjoaa monipuoliset työterveyden palvelut ja kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus tulemaan! Lisätietoja tehtävästä saadaksesi, ota rohkeasti yhteyttä.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lue lisää yksiköstä https://www.varha.fi/fi/asiointikanavat/puolukkatien-lastenkoti-turku