Hyppää sisältöön

Ohjaaja, Loimaan toimintakeskus

Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Loimaan toimintakeskukseen ajalle 6.3.-31.12.2023. Meillä saat mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä osana ammatillista ja innostunutta tiimiä.

Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme mielekästä ja monipuolista työ- ja päivätoimintaa. Ohjaajan keskeisenä tehtävänä on toiminnan suunnittelu ja ohjaustyö. Ohjaajana suunnittelet työtehtäviä erityisesti puutyö/kokoonpano-osastolle asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Ohjaajan työssä on tärkeää asiakkaidemme toimintakyvyn, osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden tukeminen. Työ on päivätyötä ja tehtävä on kokoaikainen.

Toivomme hakijalta kokemusta kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä, ohjauksellista työotetta ja valmiutta työskennellä muuttuvissa tilanteissa. Edellytämme hakijalta aktiivisuutta ja joustavuutta työyhteisön jäsenenä sekä itsenäistä, kehittämismyönteistä työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Työsuhteessa on kahden kuukauden koeaika.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.