Hyppää sisältöön

Ohjaaja, Loimaan lastensuojeluyksikkö

Kiinnostaako sinua työskentely eri-ikäisten lasten kanssa, vaihtelevat työpäivät sekä monipuolinen tehtävänkuva? Hoito- ja kasvatustyön toteuttaminen lasten kanssa arjessa, erilaisten retkien ja vapaa-ajan puuhien yhdessä toteuttaminen ovat osa tehtävääsi. Loimaan lastensuojeluyksikkö etsii lasten ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä innostuneita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia henkilöstönsä jäseniksi.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa pääset käyttämään omia taitojasi ja vahvuuksiasi. Työnantaja tukee koulutuksilla ammattitaidon ylläpitämista sekä kehittämistä. Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Kokemus lastensuojelutyöstä, neuropsykiatrinen osaaminen sekä kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä sekä verkostotyöstä luetaan eduksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus tulemaan! Lisätietoja tehtävästä saadaksesi, ota rohkeasti yhteyttä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät