Hyppää sisältöön

Laitoshuoltaja, Laitoshuol. ja puht.pidon palvelut

Haluatko mukavan työn sosiaali- ja terveydenhuollon Tukipalveluissa? Haemme varahenkilöitä Laitoshuollon ja puhtauspalvelujen yksikköön Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle. Työtehtäviin kuuluvat tilojen puhtaanapito, hoitohenkilökunnan avustaminen ruokahuoltotehtävissä, vuodehuoltotehtävät, huoltotehtävät mm. jätehuolto, hoitovälinehuolto, tekstiilihuolto sekä asiakaspalvelutehtävät. Tehtävät vaihtelevat kohteittain.

Työtä tehdään vaihtelevina työaikoina maanantaista sunnuntaihin.

Tukipalveluiden tehtävissä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen työn laadun ja oman osaamisen kehittämiseen. Työtä tehdään tiimeissä, joten työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ammatillinen koulutus tai ammattitutkinto tai riittävä työkokemus. Peruspalkka on Sote-sopimuksen 5. tason mukainen.

Laitoshuoltajan tehtäviin valittavan on oltava 18 vuotta täyttänyt työn alkaessa. Asiakaspalvelutehtävien vuoksi hakijalla tulee olla riittävä suomen ja/tai ruotsin kielen taito. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Eduksi luetaan kokemus alan työtehtävistä.

Tarjoamme alan näköalapaikkaa juuri aloittaneen hyvinvointialueen Tukipalveluissa.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.