Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Tyks Syöpäosasto

Hei sinä lähihoitaja, joka haluat haastaa itseäsi ja osaamistasi ja haluat perehtyä syövän hoidon jatkuvasti kehittyvään alaan. Olet se, jota haemme sijaisuuteen syöpävuodeosastolle!

Hoidamme pääasiassa kaikki Varsinais-Suomen erikoissairaanhoitoa tarvitsevat aikuiset syöpäpotilaat, lukuun ottamatta keuhkosyöpä-, hematologiset- ja gynekologiset syöpäpotilaat, jotka hoidetaan omilla erikoisaloillaan. Työsi alkaa kahden viikon perehdytyksellä, jonka aikana toimit toisen lähihoitajan työparina. Tämän jälkeen toimit itsenäisesti, mutta sinulla on aina työkavereita tukenasi.

Vuodeosastotyö on kolmivuorotyötä, joten olethan valmis tekemään myös yövuoroja. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Meillä on tarjota sinulle työ, jossa toimit osana moniammatillista tiimiä ja kuulut innostuneeseen ja toisistaan välittävään työyhteisöön. Työmme on mielenkiintoista ja antaa sinulle taitoja ja valmiuksia jatkossa toimia lähes missä tahansa.

Odotamme sinulta työntekijänä joustavuutta ja hyviä työyhteisötaitoja sekä hoitajana tunnollisuutta ja läsnäolon ja kohtaamisen taitoa. Aikaisempi työkokemus sairaalassa katsotaan eduksi rekrytoinnissa.

Jos kiinnoistuit meistä, niin laita ihmeessä hakemus tulemaan! Työn alkamisajankohdasta voimme sopia yhdessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät