Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Tyks Sydäntmp os.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueella on haettavana lähihoitajan sijaisuus Tyksin Sydänkeskuksessa. Pääasiallinen työpiste on Sydäntoimenpideosasto. Sijaisuus alkaa 17.4.2023 ja päättyy 31.8.2023.

TYKS:n sydänkeskuksessa hoidetaan kardiologisia ja kirurgisia sydänpotilaita sekä keuhkoleikkauspotilaita.
Sydänkeskuksen kantasairaalan yksiköt sijaitsevat T-sairaalassa. Sydänkeskuksessa huolehditaan koko toimialueen potilaiden hoidon sujuvuudesta yli osasto- ja yksikkörajojen.

Sydäntoimenpideosastolla on invasiivisiä kardiologisia tutkimus- ja hoitotoimenpiteitä varten neljä toimenpidesalia ja 9-paikkainen valvomo tutkimus- ja toimenpidepotilaille.

Sydäntoimenpideosastolla lähihoitajan tehtäviin kuuluu toimenpidesalien välineistön täydentäminen, tavaroiden tilaukset, välinehuolto ja muut logistiset tehtävät.
Lähihoitaja osallistuu hoitotyöhön valvomossa. Tehtäviin kuuluu potilaiden vastaanottaminen, toimenpidepotilaiden valmistelu ja jälkitarkkailu.
Työ Sydäntoimenpideosastolla on päivätyötä arkipäivisin.

Työyhteisömme arvostaa potilaslähtöistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua, joustavaa työotetta, muutosmyönteisyyttä ja hyviä työyhteisötaitoja.

Olemme savuton sairaala!

Seuraa meitä Facebookissa Tyks Sydänkeskus ja Instagramissa tyks_sydankeskus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät