Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Tyks Sydänos.

Etsimme iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoomme lähihoitajan sijaista. Osastollamme pääset syventymään geriatrisen sydänpotilaan hoitopolkuun ja työskentelemään osana moniammatillista tiimiä vuodeosastopotilaiden hoidossa ja kuntoutuksessa. Lähihoitajana vastaat osaltasi potilaiden hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Työssäsi tarvitset kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme innostavan työympäristön, mukavat työkaverit sekä yhteisöllisen osallistavan työvuorosuunnittelun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan joustavan yhteensovittamisen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Lisäksi edellytämme Loven suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu ja tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Organisatorisesti sijoitumme Varsinais-Suomen hyvinvointialueella Tyks- sairaalapalvelut- Medisininen, geriatria- Medisiininen palvelualue.

Jätä hakemus ja tule osaksi meidän tiimiämme, kehittämään ja kehittymään!

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytämme Loven suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu .

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialuetta rakentavat yhdessä kaikki 27 kuntaamme, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Meistä tulee noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen.

Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!