Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Tyks sisätautios. Mäntymäki

Etsimme lähihoitajaa Sisätautiosastolle iloiseen joukkoomme.
Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme sinut mielellämme. Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työympäristön ja mukavat työkaverit sekä pääset mukaan osaksi sisätautipotilaan hoitopolkua.
Osastolla hoidetaan monipuolisesti erilaisia sisätautipotilaan asiantuntemusta vaativia potilaita. Lisäksi osastollamme hoidetaan erilaisia haavapotilaita mm. ihosiito-operaatioiden jälkeen. Työ on vaihtelevaa sekä ajoittain nopeatempoistakin.
Arvostamme asiakas- ja kehittämislähtöistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokykyä. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne.
Työ osastolla on kolmivuorotyötä. Käytössä on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen.
Edellytämme LoVe:n suorittamista koeaikana jos sitä ei ole suoritettu sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotesuojaa.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät