Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Turku Kupittaan kotihoito

Tule meille työkaveriksi! Jos pidät ihmisläheisestä ja monipuolisesta työstä, olemme Sinua varten. Yksikkömme sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Kupittaan Citymarketin vieressä. Alueellamme pärjäät hyvin kävellen, mutta Sinulla on mahdollisuus käyttää talon autoa tai sähköpyöriä. Kotihoidossa työskentelet itsenäisesti, ollen kuitenkin arvokas osa moniammatillista tiimiämme. Kaveria autetaan aina!

Työhösi kuuluu asiakkaidemme perushoidollisista tarpeista huolehtiminen, räätälöimme perehdytyksesi osaamisesi ja taitojesi mukaan. Työtä tehdään asiakkaiden tarpeisiin perustuvien hoitosuunnitelmien mukaan ja toiminta on asiakaslähtöistä.

Meillä on hyvät, nykyaikaiset tilat sekä osaava ja iloinen työyhteisö. Meillä pääset myös itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Huomioimme myös osa-aikaiset hakemukset, voimme suunnitella työaikasi esimerkiksi opintojesi mukaan. Töiden alkamisen ajankohdasta voimme sopia.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät