Hyppää sisältöön

Lähihoitajat Naantaliin

Tervetuloa meille kesätöihin !

Haemme lähihoitajia ja hoiva-avustajia sekä alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin kesän ajalle.
Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Varsinais- Suomen Hyvinvointialueelle ikääntyneiden ympärivuorokautisessa palveluasumisessa.

Haemme kesäsijaisia muistikoti Alliin, Sylviin ja Elleniin. Yksikkö sijaitsee aurinkoisessa Naantalissa. Muistikodit sijaitsevat kauniissa ja vehreässä ympäristössä, jossa ulkona on kiva viettää aikaa ja puuhastella ja etenkin kesäisin pihamme on kuin toinen olohuone. Muistikodeissa asuu yhteensä 54 asukasta.

Asukaslähtöinen ja kunnioittava kohtaaminen on työmme perusta ja kohtaamme jokaisen aidosti. Tavoitteenamme on turvata iäkkään henkilön merkityksellinen ja mielekäs asuminen muistikodeissa. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä tarpeen mukaan ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitamme asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään. Yhteistyö omaisten, läheisten ja muun asukkaan verkoston kanssa on tärkeä osa työtämme.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoomme myös uransa alussa olevan ammattilaisen tai alan opiskelijan! Työssäsi et ole yksin, vaan Sinua odottavat täällä mukavat työkaverit!

Lähihoitajien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys. Eduksi luemme muistisairaan hoidon osaamisen, LOVe -lääkeluvan, Pegasos- ja RAI -osaamisen.

Hoiva-avustajan kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Pääset meille Turusta bussilla 6 ja 7. Tien varteen on mahdollista pysäköidä oma auto. Tarkempi osoitteemme on Myllynkiventie 5, 21100 Naantali.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.
Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka
koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Lähihoitajien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät