Hyppää sisältöön

Lähihoitajasijaisuuksia, Almahemmet Kemiö

Tule sijaiseksi Almakotiin!

Työskentelemme moniammatillisessa työtiimissä tehostetussa asumisyksikössä Kemiön keskustassa. Työtiiminä olemme joustavia, huomaavaisia, kollegiaalisia, aloitekykyisiä ja meidän työyhteisö on hyvä. Tavoitteemme on kehitys ja parannus, joten uudet ajatukset ja ideat ovat aina tervetulleita.

Haluatko kokeilla uusia haasteita? Tule meille sijaiseksi!

Almakodissa asuu noin 26 asukasta vaihtelevalla toimintakyvyllä ja erilaisilla hoitotarpeilla. Työtiimimme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, kodinhoitajia, hoiva-avustajia, virikeohjaaja ja laitoshuoltajia. Teemme hyvää yhteistyötä mm. lääkäreiden, fysioterapeuttien, Punaisen Ristin ystävien ja muiden hoitoyksiköiden kanssa.

Odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön ja positiivista työasennetta. Päivittäisiin työtehtäviimme kuuluu mm. hyvä perushoito, lääkehoito, kuntoutusta, haavahoitoa, läheisten kanssa yhteistyö, erilaisia toimintoja ikäihmisille ja saattohoito. Työ vaatii sinulta empaattisuutta ja luotettavuutta.

Voit tutusta ja seurata toimintaa meidän toimintaa Instagramissa @serviceboendet_almahemmet.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.
LOVE; LOP ja PKV. Näitä voi myös suorittaa meillä koeajan aikana.
Koeaika sijaisisuuksille on 2 kuukautta.