Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Salo Resurssipooli

Hakuilmoitus
Lähihoitaja, Salo Ikääntyneiden palvelut,Ympärivuorokautisen hoidon varahenkilöstö

ETSIMME JOUKKOOMME TEKIJÄÄ, JOKA AMMATTITAIDOLLAAN, OSAAMISELLAAN JA ESIMERKILLÄÄN ON VALMIS TOTEUTTAMAAN JA KEHITTÄMÄÄN IHMISLÄHTÖISTÄ YMPÄRIVUOROKAUTISTA PALVELUASUMISTA IKÄIHMISILLE.

HAEMME NYT SALON YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIDON VARAHENKILÖSTÖÖN KAHDEKSAN(8) AMMATTITAITOISTA LÄHIHOITAJAA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVIIN TYÖSUHTEISIIN 6.3.2023 ALKAEN.

Ensisijainen sijoituspaikka on ympärivuorokautisen hoidon varahenkilöstö, Salon keskustan yksiköt (3 paikkaa),Perniön yksiköt (3 paikkaa) ja Hintan hoivakoti (2 paikkaa)

Toivomme, että sinulle tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä osallisuuden ja asiakkaiden toimijuuden vahvistaminen. Me annamme asukkaille hoitoa ja hoivaa mahdollistaen kullekin omannäköisen hyvän loppuelämän. Meille on tärkeää, että asukkaat voivat osallistua itselleen mielekkääseen, sekä hyvinvointia että toimintakykyä ylläpitävään toimintaan niin arjessa kuin juhlassa. Ryhmäkotien ihmislähtöistä arkea on toteuttamassa moniammatillinen työyhteisö.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto sekä voimassaoleva lääkehoidon lupa ja hygieniapassi tai näiden suorittaminen välittömästi työsuhteen alkaessa. Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä sekä kiinnostus oman ammattitaidon kehittämiseen.

Tämän lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta, asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista, tietoteknisiä valmiuksia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työn kautta sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi ja olla osana kehittävää työyhteisöä. Tehtävän hoitaminen edellyttää liikkumisvalmiutta, itsenäisyyttä ja rohkeutta työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Tehtävät sijoittuvat Salon kaupungin alueella toimivaan sijaispooliin. Työalue sisältää useita työyksiköitä, ja varahenkilölle tullaan määrittämään kotiosasto. Liikkumiseen tarvitset voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Varhan henkilöstölle tarjotaan valittavaksi joko 150 euron liikunta-, kulttuuri, hyvinvointi- ja työmatkaetu ja 1,10 euron lounasetu päivässä tai 250 euron liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu tai 2,20 euron suuruinen lounasetu päivässä. Lisäksi on käytettävissä tyhy -rahaa henkilöstölle.

Työ on kaksivuorotyötä.
Kokoaikaisen työn työaika on 38,25h /vko. Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika. Työ alkaa 6.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkamme on savuton.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mainitse hakemuksessasi, mille alueelle ensisijaisesti haet.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonvastaava Krista Elo puh. 0504750801 krista.elo@varha.fi

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät