Hyppää sisältöön

Lähihoitaja,Salo Paukkulakoti

Lähihoitajan määräaikainen työsuhde ajalle 13.3-31.12.2023

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis toteuttamaan ja kehittämään ihmislähtöistä ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille.
Paukkulakoti on 78-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka sijaitsee Salon keskustan tuntumassa. Paukkulakoti on jaettu neljään ryhmäkotiin, josta yksi painottuu lyhytaikaishoitoon.
Toivomme, että sinulle tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä osallisuuden ja asiakkaiden toimijuuden vahvistaminen. Me annamme asukkaille hoitoa ja hoivaa mahdollistaen kullekin omannäköisen hyvän loppuelämän. Meille on tärkeää, että asukkaat voivat osallistua itselleen mielekkääseen, sekä hyvinvointia että toimintakykyä ylläpitävään toimintaan niin arjessa kuin juhlassa. Ryhmäkodin ihmislähtöistä arkea on toteuttamassa moniammatillinen työyhteisö.
Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto sekä voimassaolevaa lääkehoidon lupaa ja hygieniapassia tai näiden suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa. Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä sekä kiinnostus oman ammattitaidon kehittämiseen.
Tämän lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta, asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista, tietoteknisiä valmiuksia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työn kautta sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi ja olla osana kehittävää työyhteisöä.
Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme.
Varhan henkilöstölle tarjotaan valittavaksi joko 150 euron liikunta-, kulttuuri, hyvinvointi- ja työmatkaetu ja 1,10 euron lounasetu päivässä tai 250 euron liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu tai 2,20 euron suuruinen lounasetu päivässä. Lisäksi on käytettävissä tyhy -rahaa henkilöstölle.

Työ on kolmivuorotyötä. Sinulla on myös itselläsi mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin, sillä meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.
Kokoaikaisen työn työaika on 38,25h /vko. Työaikamuotona on jaksotyöaika.
Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.
Työpaikkamme on savuton.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.
Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön esihenkilö Helena Laine puh. 044 7726500 helena.laine@varha.fi

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.